Tuesday, January 20, 2015

blog update

hi
yea! baru habis practical kat zoo negara. Then sambung post mortem dekat upm. Rasa geli lah pula bila update blog ni macam mana aku boleh update selalu blog tahun tahun sebelum ni then sekarang aku rasa macam tak tau nak tulis apa sobs.

Dah official 23 tahun sobs tua dah kan rasa macam baru sangat buat blog ni masa 16 tahun dulu sweet sweet remaja la ni dah macam remaja senja.

Aku ada satu masalah yang macam mana ha nak cakap , aku terlalu pikir banyak sampai apa yang depan mata terlepas. Aku terlalu pikir banyak sampai aku takut nak jadi diri sendiri. Aku terlalu pikir banyak sampai aku takut dengan judgement orang sekeliling. and sebab terlalu banyak pikir buat aku rasa macam hidup aku stress.

Gedik ke aku ni,  control sangat ke aku ni sampai aku rasa macam aaah nak lempang diri sendiri. Mesti korang tak paham kan abaikan lah masalah remaja senja ni haha





dalam banyak banyak binatang kita paling suka badak sebab badak comel. geram tau kat badak badak ni aaaaarrrg :)

No comments :