Thursday, January 22, 2015

23 not 13


Aku tak cakap la aku ni  sangat worth err amazing err  tapi aku nak cakap yang aku ni banyak gila kekurangan and memang jenis blurr and self confidence yang sangat rendah so aku selalu overthinking and buat orang sekeliling aku keliru and macam menyusahkan. Aku bukan jens yang boleh express kan diri aku sendriri so orang akan rasa aku ego  tapi actually aku macam takut kalau aku ter express lebih akhirnya aku yang kecewa.  Em weh jangan give up lagi --'' Mohon tabah dengan aku

No comments :