Thursday, March 27, 2014

c+

hari ni sedih sebab result surgery keluar,
and yang paling sedih..
 aku je yang dapat gred corot tu yang lain semua skor sedih bukan..

hidup mesti ada turun naik
tapi hidup aku memang asyik turun

nak give up belum lagi
usaha tapi tahu tak cukup
doa tapi tahu tak sampai
mungkin ada salah silap yang tak sedar

dah cukup kata positive bagi kat diri
dah cukup --''

hey orang study sikit boleh skor
yes dorang study dorang ingat
ko study ko mengelamun

hmm

jom start balik
start baca quran macam zaman matrik n maktab dulu
start buat solat sunat bila terjaga masa malam
start jadi nerd
start semua yang ditinggalkan

solat awal waktu bukan nak tunggu mausk waktu seterusnya baru terkedek ambil wuduk
bangun subuh memang time subuh bukan pukul 7 baru nak p kelam kabut ambil wuduk

doa yang mungkin tak cukup ikhlas sehingga Allah pun tak nak makbulkan
hidup yang penuh dengan dosa mungkin

mungkin kene tengok progress
jadi tak perubahan ni

kalau tak skor kat dunia takpa
harap akhirat skor
ni kalau dua-dua tak skor
lagi parah

panjang aku tulis
ok bye