Tuesday, October 1, 2013

hidup tak tenteram

Untuk hidup seharian aku takda masalah, aku happy , ada kawan -kawan, kelas okay , kira okay je lah. bila dah jawab test 1, aku perasan yang macam tak okay je. Aku bluur masa paper 1st, paper 2 aku buat careless mistake, paper 3 aku rasa macam aku tak bulat soalan soalan yang aku was was.

Selalunya if after test walau aku tak dapat jawab aku jenis redha tapi kali ni aku tension sangat. Tension dengan diri yang selalu buat careless mistake atau seerti dengan kesilapan yang amat bongok---- --''

No comments :