Wednesday, July 24, 2013

ain't littlenuur is too childish ?

I'm planning to change my blog's name. Don't you feel that littlenuur is too childish. Hehe. So this is the right time for me to re-branding my blog.  "Cewaah  re-branding pula ingat product ke apa blog ko ni. "

Jadi, aku pun expressed kan lah niat aku nak tukar nama blog tapi takda idea nak letak nama apa? So ade lah beberapa kawan twitter aku yang bagi idea . Let's see it






Apa yang ecah cakap memang buat hati aku kembang kot.. haha btw thanks for the suggestion, kalau nak re-branding pun nak tukar template bagai.. takkan nak tukar nama je.. tak ada feel la.. tapi aku pun dah lupa coding nak edit blog template ni T.T sob sob .. So idea nak re-branding ni haruslah di tangguhkan. Ecah pun cakap comel je guna nama yang sama. I terima la idea u ecah haha! Tapi yang lain punya suggestion okay what! haha tengok lah nanti :)

~daa