Sunday, February 10, 2013

Keputusan: Segmen Ayu's Felt Craft

Hai bloggers

Pertama sekali nak minta maaf banyak-banyak sebab terpaksa mempercepatkan segmen ni atas sebab kekangan masa . ~sobs Terima kasih kepada yang sudi join. Hoho sangat sangat terharu dengan sambutan yang amat menggalakkan. 

Ouh ingin saya jelaskan. Sebenarnya pemilik blog dan pemilik Ayu's Felt Craft adalah manusia yang berbeza.  Kitaorang classmate ye. Saya tak la se-kreatif Ayu. Dia memang kreatif pun asal datang bilik dia je menjahit je lah kerjanya. Tapi score tetap score :) Pelajaran tidak di lupakan.

Pemenang di pilih di kerana menambat hati. Kalau sebut pasal hati ia memang la terlalu subjektif. Jadi keputusan adalah muktamad. Hmm kepada yang sudi join tapi tak terpilih , terima kasih sebab sudi memeriahkan segmen yang tak seberapa ni :') Kepada yang terpilih tahniah la. Ada rezeki kita buat segmen lagi. 

Btw hadiah tak la mahal mana. Kecil kecil lan je *dengan rendah hati nya* Harap di terima dengan hati yang terbuka :D

1. http://nyueyien.blogspot.com
2. http://chillgirl2025.blogspot.com

harap kedua dua pemilik blog sila lapor diri di : nuur92@yahoo.com bersama alamat dan no tel :)
as soon sebab cik ayu kita nak pos after raya cina  :)

~yeeha

11 comments :

Yaya NHA said...

Ala tak menang

Sherlyanna Angiela said...

tahniah kepada pemenang.. ^^

Abby said...

tahniah kepada pemenang :)

ely shuhadah said...

Wahh,tak menang :( :)

Eza Boom Boom :) said...

Alhamdulillah :) Mekaseh tau. ^^

Eza Boom Boom :) said...

Eza dah antar email ;)

NURUL IZZATI said...

alaaa...tak menang ..erm,tak pe lah . tak de rezeki kot . TAHNIAH kepada pemenang :)

Farahin Izzati said...

tahniah blogger :D

Nyue said...

sory..nyue baru on9 hr ni after cny...dtg terjah..wah xsangka terpilih...suka sgt...

nyue email skang juga taw..

Dianaa said...

tahniah kepada pemenang :)

kisah si dairy said...

tahiah