Friday, January 18, 2013

VetCamp2013

Hai readers!

Alhamdulilah , finally habis juga sem ke 3.. ada lagi 7 sem lagi :D mood cuti yang patutnya dari 10 januari lagi bermula.. terpaksa la di postponed kan.. Ada vetcamp yang perlu di habiskan. Vetcamp2013 kali ini diadakan kat Kela Camp Raub Pahang. Tempat ni sangat lah lawa 0.o with all the facilities and sort on memang berbaloi if anyone nak organized next event in the future.

Vetcamp was organized by dvm 2 for the juniors dvm1. I was been put in first aid division. So all of my time was like "mari kita berjimba jimba" haha. After end of these event Syukur Alhamdulilah there was no serious case happened. Just some allergy, migraine , small wound. Oh not to forget thanks to my leader Kas for being so understanding to me ahah. Dapat anak buah yang not really come with the well equip first aid skill. For the upper committee and all dvm2 , u guys are awesome people. Thanks god for giving me a chance to be a part of dvm2 members. :D . ok stop here

Let's the picture talk

Credit to : the photographer coz some of the pic I take from the veternak page.

tutup mata semua


dvm two! 

sr and jr :D
watchaaaa



persembahan lagu theme "stronger" 
aktiviti air
lompat getah ouhh kelass :D
ladang getah gelap gelita

the last day dvm1 and dvm2

teruja kan! :D
 till here
 loads love :D

4 comments :

Lieya VoN JaY said...

hye . done follow kat sini.. thanxx singgah kat belog saya :)

ANISRAHIM said...

whoaaah besttt! mmg suke aktiviti mcm ni. lasak :D umor berapa ni yunk?

LITTLE NUUR said...

lieya :D : thanks juga

anisrahim: ouh umur 21 :D gmbr tu kat pejabat abah :D

Sherlyanna Angiela said...

wow... bestnya... done follow u..