Friday, November 30, 2012

tough week

Baru balik dari anatomy test. Penat baca. Penat study tapi ntahla susah nak cakap. Maybe aku ada buat salah kot dengan siapa siapa sampai ilmu susah sangat nak lekat. 

My ruminant subject fot 2nd test turun mendadak. Semua orang skor and aku je yang turun. Dah lama tak rasa macam ni. Rasa penat tapi tak berbaloi.  Maybe aku terlalu confident bongkak lupa diri dengan result hari tu :( Mungkin aku terlalu leka sehingga lupa untuk bersyukur. 

 I am so tired
 and I have a long journey to go


No comments :