Sunday, November 11, 2012

midsem break yeeha!

Assalamualaikum.
Hai!

Lamanya tak blogging. Last post before masuk sem 3 dua bulan yang lepas. Pheww cepatkan masa berlalu. Rasa macam baru sangat angkat beg - beg naik tingkat 4 dari blok A ke blok B. Sekarang dah mid sem. Sem ni? Alhamdulilah walau kadang kadang rasa macam tak cukup nafas tak cukup kaki . Tapi selalu motivate diri. Kalau sem 3 dah rasa macam ni.. Macam mana nak survive untuk 7 sem lagi. Hoho

Busy, Susah, Down biasalah student. Mesti lah di uji sebegitu rupa kan. Kadang kadang rasa macam dah study tapi result tak semegah mana pun. Tapi still bersyukur. Mungkin ni yang terbaik. So fatin belajar lebih lagi! :)

Minggu lepas baru habis dogathon. I jadi mak cik jaga simpang ja. Tapi sempat la juga jalan jalan dengan kak nisa'. Collect freebies kat booth yang ada. Well Malaysians always love the free stuff . ahaks. Ok jom tempek gambar pula!



nak tahu sikit sikit apa tu dogathon tengok video ni ye :)


objektif dogathon ni

1. to raise fund. -fund ni untuk PRO-KASIH..to improve the welfare of stray animal population
2. to enlighten the public about the veterinary profession
3. to educate owner on responsible pet ownership 
4. to organise a dog event.


ok la.
sampai sini saja
ada masa update lagi
bye!



No comments :