Thursday, August 30, 2012

TAJUK SEGMEN : PENCARIAN 222 BLOGGER BERTUAH OLEH NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE



Salam Aidilfiri!
Keterujaan aku berganda bila blogwalking tetiba jumpa segmen ni..  1st of all congrats aku ucapkan kepada Norzi Beautilicious House kerana menyambut ulang tahun yang kedua. Semoga bisnes yang di jalankan makin maju dari sehari ke sehari.

Mula mula aku like dulu page NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE dekat FB then mata ni tak berkedip kedip tengok baju - baju yang lawaaaa . Jadi ayuh kawan kawan semua mari kita like page NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE  dulu ye. Warna warni dress yang di jual semeriah suasana aidilfitri :D hee . Since aku pun tak pernah pakai dress kan mana lah tahu rezeki raya tahun ni dapat dress boleh la nak ubah style sikit kannn *dah berangan ni tak malu* If nak join segmen ni sila ke : klik sini

jom kita tengok dulu apa yang istimewa dress - dress yang di jual oleh NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE .

                       FLY THE BUTTERFLY DRESS


Menarik kan dress ni nampak sopan dan unik bila ada detail sayap tu :) so sweet


                             NEW IMPRESSIVE DRESS 

Dress yang memang impressive pun bagi siapa yang memerhati ehem ehem

                          CARDIGAN POLKADOT DRESS

yang ni pun sweet je :D


                        HOODY STYLE DRESS

hoody style selalu la aku tercari cari kat online shop tapi jarang la jumpa so hari ni aku jumpa juga whooa puas hati :D di mana lagi kalau bukan di Norzi-Beautilicious-House

Ok if nak tengok loads of dresses jangan segan silu like page Norzi-Beautilicious-House. Then kalau korang blogger mari lah join mana lah tahu terpilih kan, Tak ke meriah!!


ok done! 

Salam Aidilfitri semua :D

 


p/s: I'm the 200th follower 

3 comments :

norzibeautilicioushouse said...

Assalamualaikum..
Salam perkenalan dari kakzi Norzi Beautilicious House.. dtg melawat tapak entri awak ni :)..sungguh outstanding entri ini siap dengan review and link to FB page.
terima kasih sekali lagi kakzi ucapkan ..jgn lupa tunggu keputusan pada 1 september 2012 ya.. Insyaallah semua nama blog akan disenaraikan di blog dan di FB page Norzi Beautilicious House dan pemilik blogger bertuah akan menerima hadiah2 istimewa :) salam sayang :)

norzibeautilicioushouse said...

thnks dear for reminding the 2ooth follower... love love love it! alhamdulillah.

Chenta Eyfa Latieyfa said...

Gud Luck..Salam Syawal.Maaf Zahir Batin.Dtg beraya kat cni..hehehe.