Monday, April 2, 2012

hye blog lama tak update :)

Sangat merindui zaman kegemilangan blogging. Ouh saya dah jadi orang "urban" ada twitter tiap tiap 5 min update status.. -.-''

Minggu terakhir sebelum cuti mid sem menjelma :) Yea!! homesick gila tak pernah tak balik ipoh lama ceni :) *proud of myself* ece..

separuh sem 2 telah di habiskan. Last test pagi tadi paper kenegaraan. Ntahla berserah je la. Aku dah buat sedaya upaya dah la baca last minute*bila ntah nak berubah*

Setiap minggu ada je program. Tadi baru je balik dari program fakulti pro-kasih :) Program ni macam nak create awareness pasal pentingnya kita meng'KASI' kan haiwan kesayangan kita :) mungkin akan update pasal benda ni for the next post

Minggu lepas dengan majlis silaturahim :)

me as retarded dwarf -.-'' *dwarf kening tebal*


ouh tak di lupakan VETSPORT :)

rumah merah tabika perpaduan seri serdang

   my  1st time buat terapi ikan :D




macam macam nak cerita tapi..... -.-'' hmm ada lagi ke orang baca blog bersawang aku ni

tak sabar nak tunggu cuti yea! 
bye!

1 comment :

Nor Nadiah said...

lamanya xupdate..:|

hari ni nad buat blogwalking besar2an.. xtahu la knal nad lagi ke x..:D

http://www.nornadiah.com/2012/04/jom-blogwalking-part-1.html