Friday, January 27, 2012

eh dah hari jumaat

pheww waiting so long nak tunggu hari jumaat everyday asyik kira hari dengan mira hmm homesick kot. Eh aku kat penang lagi esok last day for my practical. Walau seminggu je tapi macam macam kitaorang belajar kat SPCA Penang. Akan menceritakan banyak lagi untuk post akan datang. :D Apa kata tengok gambar dulu :D


banyak kucing manja

bayu laut depan queensbay

beli dan belah bagi yang berkemampuan :D

"dia lah raja"

kadang kadang suka mengintai orang

be kind to animals pliss

medication card 

belajar benda baru

ouh macam macam nak cerita. mungkin akan lebih seronok kalau update blog kat rumah je nanti..
Bye!

7 comments :

ascil.punye.lah said...

tak sabar tunggu update akn datang.cite lah ye pengalamann tuhhh.

amy syifa said...

cepat cite! huhuuu..

kaKtuS.. said...

lw sy dulu wktu asrma asyik tggu ri jmaat, hee
balik! tu yg penting :)

cik bai said...

cantikk dan menerik

alif ismail said...

salam singgah!!!!!!!!

terima kasih atas ucapan hari lahir ye...

semoga selamat semuanya!!!

yana said...

be kind to animals to tshirt ke?

yana said...

be kind to animals to tshirt ke?