Sunday, December 25, 2011

study week kot :D

Ye sekarang study week dan saya berada di rumah. Tak tahu bila nak balik kolej. Since semua cafe kat kolej terpaksa di tutup. So membuatkan saya rasa macam nak extend je cuti ni :D. Pagi tadi keluar breakfast beramai ramai. Quite long time tak gather semua macam ni. Walaupun hanya breakfast :D



ok la nak start study :)
study la sangat hehe :)

3 comments :

Eza Boom Boom :) said...

study week. preparation untuk belajar. Tapi, kadang-kadang time tu la baru Eza nak rajin main game dan tengok drama korea. :)

ascil.punye.lah said...

cik atin,aku cutiii.hahaah.sila jeles.hg pi study sana.kata study week kan.

aleen aiden said...

study week maksudnye xlama lagi nak exam la kan.hee,gudlak! :)