Monday, November 7, 2011

mungkin kah saya berubah

Patutnya sekarang aku berada di kolej sedang busy membuat assignment. Tapi perangai lama telah kembali membuat perangai tak nak balik kolej. -.-'' Esok kelas pukul 2petang then sekarang saya kat ipoh lagi. Helloooo fatin nak kembali ke perangai lama ka-.-''

Biasa la aku once dah jejak kat rumah memang susah la nak balik. "Woi mak cik nanti kahwin dapat orang jauh padan muka" kawan aku perli. "Ciss aku cari anak jiran sebelah rumah je" aku jawab (konon nak cover)Tapi masalahnya jiran aku semua anak perempuan. Anak lelaki paling kecik pun baru umur setahun HAHA

Well life must go on rite nak tak nak esok kene angkat bag berambus dari rumah iskiskisk. Aku baru siapkan slide untuk "role play" BI.. Ingatkan masuk U dah tak kene ngadap berlakon - lakon tu. And yes rabu ni aku berlakon untuk 15% markah final. Korang ada? -.-'' (nada tak puas hati sebenarnya)

Kalau hari tu aku jadi Tipah yang sangat annoying masa malam buddy vet and now dalam BI aku jadi Queen yang sangat annoy jugak. HAHA biarlah dah memang aku riuh pun kan :D sometime quite bossy gak.. -.-''

pic aidiladha tahun lepas -.-'' cepatnya masa berlalu. Tahun ni raya haji tak sempat nak gather lagi :(


Salam Aidiladha :D


eh hari tu buka tumblr yana. 
Wah ada gambar kite la.. saya suka saya suka. 
Rindu rindu rindu!!


1 comment :

ct kamaliah said...

pi balik ipoh cepat...heheheh.;)