Friday, November 25, 2011

mamak rojak dan kelas ganti

Ahad hari tu aku pergi kelas ganti elis lab.Sebab 5 jam kot kene ganti lagi. Ce tengok gambar hah benda alah ni la yang aku kene mengadap 5 jam. -.-'' uhuk uhuk 5 jam taw aku kene ngadap hmm . Tapi kalau dah memang pelajar rajin tu memang rajin la kan. 


Kalau ni gambar 1 jam pertama semua sedang kusyuk
Lokasi : masih berada di Lab ini

 .
.
.
.
.
.
.
.

v

1 jam 15 minit kemudian ......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v
Lokasi: Kedai Mamak *dirahsiakan*
Menu: Rojak!! :D 
Ida makan dengan berseleranya sambil di perhatikan oleh Nik yang mungkin menunggu makanan yang tidak kunjung tibanya :)


Kelaparan mengatasi kekusyukan kita orang. Niat di hati nak beli makanan kat dalam area tu je then sambung balik elis lab. Sekali bus lalu apa lagi panjang je la langkah nya




Sedap kot kuah rojak ni. Serius puas hati makan :) banyak sampai  tak habis aku makan sebab kenyang sangat lastly Ida jadi mangsa aku untuk habiskan rojak ni hihih ..After makan kita orang pergi sambung balik mengadap elis lab tu =.='' Apa ingat kita orang nak ponteng kelas ke. Keluar sekejap je pun pergi makan. Takkan nak duduk 5 jam dalam lab tu kan kan kan :DD Sekejap ke? Rasa macam 2 jam je heehee