Thursday, November 10, 2011

I'm the queen okay :D

Yea!! Tugasan untuk role play dah settle. Although tak la dapat highest mark untuk persembahan tu tapi berpadanan la dengan usaha last minute group aku HAHA. Supposedly kita orang second group yang kene buat persembahan tapi 1st group ada probs then redha je la jadi yang pertama. 

Ok what tak yah la nak rasa gementar sangat nak tunggu turn buat persembahan. Memang la budak kelas aku je yang tengok tapi melihatkan preparation dari group lain yang agak "bersemangat" membuatkan aku cakap haish jadi ke tak lakonan kitaorang nanti.

Finally.........ok la walau hanya berlatih 2 jam sebelum lakonan sebenar em memang padan sangat la dengan persembahan kitaorang hari tu :D

The Ogre's Dream Cast



Yang paling kiri tu our lecturer Sir Saiful. Memang heaven gila masuk kelas dia. huhu asyik gelak je bila dalam kelas dia. :) Serius seronok !

  • Tudung coklat tu Atty as Princess Lulu
  • Yang poyo duduk tu as The Queen of Weeland
  • My housemate Su as The Ogre yang comel
  • Ayu jiran sebelah aku as Prince Choki :) yang cute
  • Narattor zharif tapi takde dalam gambar

Overall memang enjoy la walau macam agak kelibut( singkatan kelam kabut) tapi tak kisah la janji dah settle satu tugasan. For the next task aku kene prepare untuk mock interview hmm yang ini lagi cuak kot huhihuhi :)




p/s: sempat lagi update blog padahal banyak lagi subjek yang tak habis cover lagi. :D



3 comments :

Ikhwan Annas said...

Sian narrator. tiada dalam gambar. Suara pn xleh nak dengar.. ^____^

ascil.punye.lah said...

hai queen!

mesti best kan dapat berlakon =D

LITTLE NUUR said...

ikhwan annas: HAHAHA narrator ni humble tak boleh keluar blog selalu :D

ascil: hye ascil!
best la sgt -.-'' kelibut jadinya :))