Wednesday, October 26, 2011

perhimpunan anjing comel

2 october yang lepas (cis baru nak tulis nak kata busy tak juga hihi) perhimpunan anjing terbesar atau DOGATHON telah diadakan di bukit ekspo UPM ;)di sebabkan event ni pernah di iktiraf oleh Malaysia Book Record so dapat bayangkan la macamana preparation perlu dibuat. Kalau budak 1st year macam aku tak la sebusy dvm2 dan dvm3. Tapi busy jugak la -.-'' . Malas nak cite panjang jom kita tengok gambar!!

jom mewarna

time ni kat pejabat pos kene hantar poster, invitation kat universiti universiti terdekat

volunteer card..oh pink jangan jeles ;p

aiyoo manyak comel warna warni

mata bulat geramm!! :D

tengok bulu dia... grrrr

mesyuarat tiga hala HAHA

macam teddy kan kan

ni seksi kalau usha dari belakang -.-''  (perlu ke aku tulis)

retro gila :D

amacam comel tak. Geram gila rasa macam nak bawak balik. Mesti ramai yang tanya "err ko pegang anjing ke?"  HAHA korang rasa?.. Jangan lah risau beli lah Sabun Taharah di jamin suci :)



weee dah dah nak g sarapan!
bye:)


posted from Bloggeroid

5 comments :

ijatazyanniaizzati said...

mungkin kalau aku pegi expo ni boleh hilang takut pada anjing kot ?? haha

nikFaTin said...

i like ur post..
sabun taharah tu mcm spesen je gmbr dy ;p

LITTLE NUUR said...

nia: betul2 first time nmpak anjing nak dtg dekat tangan dah mengeletar tapi bila dah start pegang rasa mcm nk peluk2 je sbb comel sgt dan lg bijak dr kucing

nik:ntah la rasa mcm pernah nmpak tp tak tahu kt mana ;p

ieLa yaaCoB said...

comei gile anjing nye..cam kucing pon ade..haha

LITTLE NUUR said...

hehe mcm teddy bear pun ada :)