Wednesday, October 26, 2011

macam mana kita kenal *wink


Macam mana kita kenal? Classss ko jah aku punya tajuk hari ni.


 Cis gambar kaki je letak. Ouh tidak perlu gambar muka. Sebab empunya kaki ni dah cukup popular gitu. Ye ke -.-'' perasan :)


Bermula dengan ~~ mengADD di FB

Nik sori I stalk FB you semata mata nak cari wall post ni :D jangan marah ye  :D


Then jumpa time daftar kat FPSK boleh pulak terbaris kat depan dia. "Panggil Nik boleh tak since nama kita sama :D" Pandai pandai je aku ni tentukan nama orang. Tapi dia tak kesa (yekew nik ko tak kisah :)). Benda yang aku terjangkit dengan dia ialah penggunaan "lah sangat" di hujung ayat.  :) Terjangkit lah sangat HAHA :D


Sori la Nik baru ingat date dengan ko. Tak pernah pernah kunci kereta hilang time ni la pulak nak hilang.-.-'' Insyallah ada masa lagi ko datang Ipoh kita date . Tapi kali ni tak nak plan bagai.. sebab nanti bila tak jadi frust la pulek -.-'' So bila bila ko terjah Ipoh roger roger I ye :D U kan nak tengok ke-old town ipoh ni kan :D

Jumpa naik cuti ni :)
Da!!



7 comments :

ascil.punye.lah said...

pewitttt hai kawan baru!=p

LITTLE NUUR said...

nak jugak pheeewit HAHA

fieha said...

kat fb pon leh cari kwn jgk kan :)

LITTLE NUUR said...

betul2 ;p
bila jumpa mcm dah lama kenal
pdahal before ni kenal kat fb je
HAHA

nikFaTin said...

alamak tin. nampak sgt ko rindu aku. uh.terharu~~ :')
hehe..terharu lah sangat~ kan...
well, t kita date lagi ea.. ;)

nikFaTin said...

btw, ko stalk fb aku! terbaek laa.. ;)
hahaha.. :))

LITTLE NUUR said...

aku stalk fb ko sbb nak cari wall post ni je bukan cari yang lain ya HAHA