Friday, October 28, 2011

date setahun sekali :)

Hye uoolss!
(post di tulis dalam mood gewdik okay) -.-''

Hari ni I happy sebab punya la susah nak jumpa dengan bff I ni hmm nak jumpa setahun sekali pun belum tentu lagi. Last jumpa pun after dapat result spm. Then sekarang baru dapat jumpa. Almaklumla cuti kita orang tak sama. Huhu Di sebabkan date dengan Nik hari tu tak jadi ;'(  and nak balik U pun hari ahad ni. So I try la msg my bff ni sudi ke tak dia kuar dengan I ni. Horreyy! Dia freee :) Lepas rindu I jumpa dia :')

Heee sian sian I ajak dia dari satu kedai ke satu kedai. Dari kedai beg ke kedai kasut dari kedai kasut ke kedai buku dari kedai buku ke marrybrown. Sori la my bff terpaksa ikut I ke hulu hilir td. Then dari Ipoh parade ke Greentown Mall saje je gedik nak suruh angah ambil kat Greentown Mall haha ;p


pic terpaksa di edit sebab lampu marrybrown yang romantik gituu -.-''
 thanx Zawil Ajerah sudi teman saye :)
bila lagi agaknya kita nak berDATE huhu
Fatin doakan yang terbaik untuk paper calculus zawil :)
will miss u la!! :D



6 comments :

A.Y.R.I.Z said...

hai follow awak...hit me back
awak camne wat kotak wane biru 2

A.Y.R.I.Z said...

hai follow awk..hit me back nak tanye camne tulis dalam kotak biru 2..

ascil.punye.lah said...

wow bestnye lah dpt jumpe bff.kita lagi lah dah lma tak jumpa mereka.tak klua rumah pon.

*komen ini pulak ditaip dgn mood sedih.

LITTLE NUUR said...

ayriz:
macam mana nak buat tulisan dalam biru tu
di sini tutorial nya

http://sophiemokochi.blogspot.com/2011/05/tutorial-blockquote.html

http://sayurlemak.blogspot.com/2011/07/tutorial-buat-kotak-blockquote.html

tq sudi komen :D

LITTLE NUUR said...

ascil: ala ala jgn la sedih huhu nanti ada jodoh insyaALLAH jumpa lagi :D

emieysandra said...

date wif bff, best kan.ehehe.

u pun bela kure2 kecil k? emiey ade dua actually, tp bru mati seekor..tinggal 1 je skg, sedih :(