Wednesday, October 19, 2011

Cuak nak masuk kelas

Hye!

Petang ni dengan rasminya aku habis midsem test. Weee!! suke suke Tapi tak la rasa best sangat sebab aku still cuak dengan paper animal agri aku yang aku jawab merepek repek tu -.-'' Sumpah cuak nak masuk kelas tu!! Dah la esok practical subjek alah tu Arghhh!!!!



Monolog 1: Chill la fatin if ko kene aim dalam kelas ke redha je la bukan senang nak popular

Monolog 2: Haha padan muka siapa suruh tak study habis terima la akibatnya

Monolog 3: Pergi la buat solat hajat banyak banyak mana lah taw lecturer tu boleh lupa pasal jawapan ko yang agak bengong tu -.-''



Nak tahu apa jawapan paling bengong aku tulis masa test animal agri tu.Tengok la kalau ada masa aku cerita apa yang aku jawab -.-''



K la gtg
ada kelas malam la pulak ;p

2 comments :

ascil.punye.lah said...

wahhhh ok ape jadi popular.bukan senang!
ala kenkadang jawapan merepek lah dapat mrkah byk=p

LITTLE NUUR said...

em tapi kalau tak letak jawapan agak agak nya dpt markah tak HAHA