Friday, September 16, 2011

testing testing

hye!

em ni cubaan aku yang pertama update blog pakai daily celcom broadband.. walau lambat la jugak dia nak loading tapi semangat blogging aku bekobar kobar nak update jugak blog

pe cer dengan orientasi?

nak tulis panjang panjang pun tunggu la aku balik midsem nanti. so far everything went well.. getting new friends, housemate best, lecturers so far ok la..



its nice to meet new people especially "wan" cool giler minah ni macam tak caye je bdk ni amek medik :) nanti la aku cer lebih2 lg pasal wan and insan2 lain ece gaye macam ramai je yang baca blog aku -.-"


ok la gtg ;)
loads love xoxo ;)
me..

posted from Bloggeroid

4 comments :

Eza Boom Boom :) said...

tak pe, ada masa update la yer... :).. happy blogging..

ascil.punye.lah said...

wahhh cik atin update akhirnyaaaa.

mesti busy kan orientasi?jangan lupa cerita.

LITTLE NUUR said...

eza boom boom: hehe akan mencari juga masa nk update blog.. :) Da jd rutin kot hee

LITTLE NUUR said...

ascil; yea dpt gk update blog..orintasi x la busy mana tp nk cr masa yg sesuai tu xde..lgpun ftin x bwk lappy ni pun update blog guna henfon..

btw tq la rajin komen blog fatin segan la pulak ftin x smpt nk jengah blog cik ascil kitew ni ;)