Saturday, September 17, 2011

mtb or mtp?

ok aku pun tak tahu samada malam tunas budaya or malam tunas putra. bila orang sebut "p" and "b" sounds similar rite. actually this event will be held on this nite (ye kot). yea of coz i"m not in dance team. "kaki kayu" macam aku memang tak boleh menari. hahaha join props team suda ni gara gara taksub nak kumpul merit. relax la banyak lagi masa -.-" tapi ye la gara gara takut di "kickout" kolej bersusah susah dahulu la. props team memang ramai. so kadang kadang berus pun sempat pegang 5min. biasalah semua orang nak sumbangkan juga tenaga dorang kat kolej tercinta kan kan kan.







loads love
me;)

posted from Bloggeroid

2 comments :

nikFaTin said...

gila merit!!! :p

LITTLE NUUR said...

mcm la dia tak HAHA
sama je dgn awk ye :)