Saturday, September 17, 2011

alone?

hye!
assalamualaikum!

awal nye bangun then terus update blog.. ;) heee fyi since aku daftar kat u ni aku takde rumete lagi so aku kene la pandai pandai nak bangun and pandai pandai tarik selimut tutup mata bila takut malam malam.. ;) its has been a week am being alone here.. whoa! am proud of me guess why? becoz i managed to get used of it and hey best apa takde rumete.. ada privacy sikit.. hehe.. everyday bila habis kelas mesti berdebar debar buka pintu bilik ye la mana la taw rumete aku da sampai ke?

erk tapi satu je yang tak best bila takde roommate.. satu hari aku trkunci bilik aku..yes! aku sangat bijak meninggalkan kunci di dalam bilik. then bila aku bagitaw kwn aku dorang ckp relax r ce tunggu roommate ko balik..buttt i dont have any rommate yet -.-" then now i realized how unfortunate am i. berlari la aku ke pejabat pengurusan nak ambil kunci spare sebab tinggal 10min je lagi nak pergi gathering dengan senior vet phew -.-"

bila roommate aku nak datang ni?? hmm..tapi aku bersyukur la gak walau takde roommate..housemate aku sume baik baik belaka.. ;)




gtg
loads love!
me..

posted from Bloggeroid

4 comments :

ascil.punye.lah said...

wowowoow cantik bilik.eh,best ke takde rumate?kalau budak penakut macam kite memang tak ah nak duduk sorang.ahahaha.

LITTLE NUUR said...

haha nsib baik dpt kolej yg bilik dia lawa
ala mula mula tu cuak gak tp da lama da bese..best la juga

ftin pun penakut gak tp pura pura berani je la hehe

Eza Boom Boom :) said...

wah, cantek la bilik.. hehe...tak lama lg ada la rommate baru tu..sbr2.. :)

Cik Kasut said...

giler ar sweetnyer bilik pink tu :)