Wednesday, August 10, 2011

wordless wednesday #3 make up tutorial pun ada ea :p




it's kinda of weird bila tengok video ni ntahla maybe lokasi tak sesuai kot
tapi errr kalau siapa yang mata sepet especially me la kan.
guna contact lens je dah boleh bulat kan mata ;p ok ni baru tahu tadi
tapi rasa macam sepet lagi comel kot HAHA*ni perasan abaikan statement ini*
btw me on makeup..err belum tiba masanya :)


p/s: siapa suka makeup nak mata bulat pagi raya boleh la try :)
eh ada orang main drum kat belakang tu weee ;p
apa kene mengene vaseline?
ok ni dah bukan wordless :)))

6 comments :

alif ismail said...

salam sis nuur...alif ade sedikit ole-ole untuk nuur...

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/08/doodle-untuk-little-nuur.html

alif ismail said...

salam sis nuur...alif ade sedikit ole-ole untuk nuur...

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/08/doodle-untuk-little-nuur.html

ascil.punye.lah said...

kalau mata kuyu cemana?

eh,samalah.kita kalau wordless takkan jadik wordless. dah terbiasa membebel dalam blog

aDieLa said...

hohohoho...vaseline tuh tuk lembabkan bibir...n kilat2 kan bibir,..hahahha..
dila penah tgk da vid nihh....hoo..pandai dye makeup.....

LITTLE NUUR said...

alif: thanx for the cute doodle ;p

ascil: haha mata kuyu..x tahu kite mane reti mekap ascil..btw mata kite dgn kamu same je kuyu..heeeeee

adila: vaseline mmg untuk lembabkan bibir tp tajuk vid tu kan cara bulat kan mata.so apa kene mengene dgn vaseline HAH NI MESTI TAK TGK VIDEO TU DULU ;P
hahahahahaha

aDieLa said...

hahahahahahha....da tgk...malas nak tgk semula....waakkakakakakaka,,