Monday, August 8, 2011

Status FB ;p

Hye!

Hari ni aku tengok ramai kawan fb aku yang duk update status yang tag nama orang berdasarkan initial nama kita. Ha apa tak paham meh nak tunjuk contoh :)



Ok ni result berdasarkan apa yang aku buat. Em actually tak sampai 5 min status ni ada kat profile aku then aku delete. Sebabnya aku tak nak nanti bila komen kesian yang lain lain kene tag dengan aku tu menyemak notification mereka :) Haha cuba lah try :)

7 comments :

aDieLa said...

benda ni ghupernya..
teruja giler aq nak tau ko tag apa kat aq...tup2....This content is currently unavailable....haahahha...ader nama dila r!!!teruja mak!!

LITTLE NUUR said...

HAHA aku dah agak da sape yg kene tag mesti rasa misteri jer nak tahu apa yg aku tag..

tapi aku delete takut serabutkan notification mereka HAHA ;P

TU YG AKU POST LINK BLOG aku kat wall..

err teruja tak
ok *sila teruja sekarang*

ieLa yaaCoB said...

aik name ak pon ade..fmous nye ak(jap nak pasan jp)...haha=p

LITTLE NUUR said...

haha ade je ;p

*ok sila perasan sekarang*

:):)

Heidi Shafiq said...

nak try la.. :)

ascil.punye.lah said...

tak try lagi.tak nak try.ahahha.

benda ni ape atin?

LITTLE NUUR said...

heidi shafiq
sila lah try ;p

ascil
saje2 just seronok2 je ;p