Wednesday, August 17, 2011

the progress ;p

Hmm rasanya macam dah lama je tak update pasal dirik sendiri euwwww BAJET HOT LA pulek ;p Ok tabiat sejak kebelakangan ni ialah kalau on9 mula mula kita buka ptptn dulu. Alhamdulilah status sedang di proses. Selama ni kalau buka asyik belum diproses je. Ok lah tu sedang diproses semuga semuanya lancar


Lepas tu buka Semakan Wang Pendahuluan





ok alhamdulilah. Kalau dah takda yang sudi nak taja. PTPTN la jawapnya. At least before masuk dapat la juga wang pendahuluan untuk ringankan beban ece



Then kita buka yayasan perak



OMJeeey temuduga within this week jugak. Terus cuak -.-'' Kene panggil untuk temuduga ke tak. Itu kene tunggu.




JPA and Yayasan Bank Rakyat doakan yang terbaik je la ;)
yang pastinya aku tak nak susah kan ibu and abah lagi :')

2 comments :

ascil.punye.lah said...

fuiyoooo semoga berjaya kawan!

LITTLE NUUR said...

haha tq ascil!!!! ;p