Wednesday, August 10, 2011

kita dapat doodle :D



ok itu komen yang aku tinggalkan kat post ini di blog alif ismail. See betapa tak malu nya muka aku pergi minta doodle kat orang ishishish. Tapi tak sangka la pulak alif ismail ni sudi pulak buat doodle kat kiterrr.  Ole - ole  kata nya. Apa bayaran? Er alif...  doodle ni free kan?kan?kan? *ayat muka tak malu lagi* pfffttt.. :))



korang rajin rajin kan lah singgah blog alif ismail ni. :D Tak rugi kalau follow :)


klik gambar pun boleh ke sana

ok selamat berbuka semua :D

p/s: doodle kita mata kaler hijau.. awak ada? hee ;p

9 comments :

L said...

huhu.canteknya doodle..=)
ibadah sunat vs menda haram
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

LITTLE NUUR said...

ok will visit u as soon ;p
tq for dropped here ;p

btw doodle org bg
mesti la cantik ;p
credit to alifismail :D

ascil.punye.lah said...

comey2
doodle tu nmpak malu2..tp cik atin??

ahahahaha.btw,nice lah!

alif ismail said...

mane ade bayaran nuur... alif bagi ikhlas untuk kawan2...huhuhu..

hope simpanlah buat kenangan...

CikMiMiey said...

wah ... cumil. best nye dpt doodle free :)

LITTLE NUUR said...

ascil: oh kutuk kite yer..doodle tu sopan lemah lembut mcm kite taw *puji diri sendiri*
jeles ke?HAHA

alif: free of charge la ni :D hehe mesti la simpan buat kenangan ;p btw thankyou again ;p

cik mimiey: rezeki bulan ramadhan ;p

aDieLa said...

woo......alif ismail tuh hensome gak kan!!hahahhaha...(agak2 dapat doodle free x)
untungler....doodle mata hijauuuu,,,rare skali

LITTLE NUUR said...

ops alifismail ada org puji ni
*bleh bagi doodle free x?*

pergi blog dia then buat muka tak malu..*MCM AKU*hehehe -.-''
minta kat dia..
cpt2 sementara stok masih ada HAHA

miraedo92 said...

mulut dy kaler purple la!hehe