Monday, August 8, 2011

Jangan nak kembang sangat nuur oi :)

Tersenyum sipu aku masa tulis post ni. Bukan apa lepas baca review dari blog ini. Buatkan  I rasa  tak tidur lena uuuu. Terlalu tinggi pujian dia  "one of the most beautiful" tu.Eh eh bukan dia maksudkan aku ayat tu refer kepada blog aku ni.*jangan nak perasan ye cik nuur oi*


Ribuan terima kasih kepada SIREH PUTEH atas kesudian mereview blog tak seberapa ni.Ouh tak lupa terima kasih juga kepada cik ascil tuan punya dunia magika yang sudi mempromot blog ni kepada SP. Jom terjah blog mereka :)




just klik the header and it will bring you straightly to the blog

Bagi aku pemilik blog SIREH PUTEH adalah seorang yang menghargai orang sekelilingnya. Boleh dikatakan ada beberapa post yang di tulis mengenai kawan kawan dia,followers dia and apa yang paling istimewa blog ni ialah penulis suka meREVIEW blog yang di lawatinya and aku lah antara yang paling beruntung kerana menjadi pilihannya untuk direview. Hah kalau korang nak rasa direview rajin rajin lah singgah ke blog SIREH PUTEH ya :) Mungkin anda juga bertuah untuk direview :)

 klik header untuk ke dunia magika nya

Blog ni antara blog yang paling banyak aku komen. Pantang ada post baru je gatal la tangan aku nak pergi komen.Cik Ascil kawan sePLKN aku. Dia pun antara tukang komen tegar blog aku. hehehe. Sila lah terjah blog dia. Terjah selalu pun takpa sebab ascil ni peramah orang nye.Kan ascil? hehe





6 comments :

Sireh Puteh said...

tu diaa...
terpampang muka SP kat situ...
hahaha..
makin comel la blog cik Nuur ni...

ascil.punye.lah said...

senang hati mak,nakkk tengok entry nih.tenkiu cik atinn

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

wah! promote blog kawan-kawan nih ..bgusnye.. :)

Cik Kasut said...

cantiknyer header cute sangat :)

pwincess Lov3y dOv3y said...

telah dtg ke blog yang comey...hey...selamat berkenalan..mesti tuan nya pun comey kan..:)

LITTLE NUUR said...

@SP: bertambah berseri lg HAHA

@ascil: my pleasure my dear..tq juga sbb sudi promot blog kiter

@fee hafeezah: ini je lah yg mampu untuk bg pernghargaan

@cik kasut: haha tq yer

@pwincess: uih jgn di samakan blog dgn tuan nya jaoh perezaan nya..btw tq sudi singgah