Monday, August 1, 2011

Haish kenapa comot sangat ni -.-''

Hye!

Ada lah seekor kucing ni suka la sangat lalu depan rumah aku. Pantang buka pintu je nak je dia jengah masuk.Satu hari dia masuk lagi rumah aku. "Ish kenapa comot sangat ni?" Geram punya pasal tengok kucing tu comot. Aku panggil la iqbal adik aku suruh dia tolong pegangkan. Aku apa lagi amek cottonbud dengan baby johnson oil. Jom kasi cuci! 



See suci tak muka kucing ni after di cuci.Tapi aku pelik gak la selepas aku cuci muka kucing ni. Kucing ni tak pernah datang dah rumah aku. Hari tu masa otw nak keluar nampak la kucing ni. Aku pun tegur "Hai kucing"! ada ke patut dia marah aku. -.-'' Tu la siapa suruh jengah rumah aku lagi. Kan dah kene cuci hehehe :D

Selamat Berpuasa :D

6 comments :

ieLa yaaCoB said...

hahaha..taubat kucing 2 nk dtg umh ko da..tkot kene cuci..huhu

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

kucing oh kucing

die takot kene cuci lagi lah tu

hekhek

aiman fanboy k-pop said...

hah!!buli kucing nih..haahaaha......mungkin kucing org buang kot...heehee^^

LITTLE NUUR said...

iela:
tahu takpe x nmpk batang hidup pun..
serik la tu..hehe

ini belog saya cinta hati saya"
hmm tu la namenye kucing...
baru cuci mata dah merajuk lebih

aiman:
bukan org buang..ni kucing jalanan..
then parents dia tak reti jaga
tu yg comot je :D

aiman fanboy k-pop said...

haahaahaa...kucing jalanan upewnya...biarlah dia merajuk..merajuk sekejap jew tuh!heehee....

LITTLE NUUR said...

hahaha kucing pun pandai merajuk..
nanti bila reda em dia dtg balik :D