Friday, August 5, 2011

dulu seorang kini berdua :D

Hye!

Dulu aku nak sangat ada kakak. Ye la kalau pergi shopping boleh ajak dia masuk kedai girl's accessories. Tidur sama sama. Tengok cerita gilmore girls malam minggu. Gossiping etc.Tapi aku ada dua orang abang and dua orang adik lelaki je. Bila aku umur 13 tahun. Aku dapat my first adik perempuan.



Hmm....
Semalam before tisha tidur dia tanya aku nak peluk bear yang mana satu Then aku cakap "nak warna pink". So dia bawa keluar dua bear. Pink untuk aku and brown untuk dia. Ok i'm 19 and she's 6 so kita orang boleh jadi kawan apa. Dia suka vanila dan aku tak. Aku suka jagung rebus dia tak. Tapi kita orang suka cadburry.



Dulu aku tidur sorang sorang sekarang aku tidur dengan tisha :) Tuhan merancang semuaNya tanpa kita sedari. Walaupun aku takde kakak tapi aku agak rapat dengan kawan kawan perempuan abang aku. Macam kak enon and kak alia aku dah anggap macam akak aku sendiri. Ouh tak lupa dulu aku rapat dengan kak sheera. Tapi kita orang lost contact ouh not to forget kak shazana yang selalu tegur aku kat chatbox fb. See tuhan kurniakan aku banyak kakak yang sentiasa mengambil berat and sedia membantu apa saja yang dorang mampu :D Beruntung kan?




me and tisha

7 comments :

aliaaziz said...

alhamdulillah.. kak alia pun selalu nak adik perempuan or kakak.. slalu ckp kn best ade adik or kakak.. n thank u so much sbb anggap kak alia mcm kakak fatin sendiri.. thank you.. =)

LITTLE NUUR said...

hehe aisey segan meh k.lya baca blog fatin :D

haha uih jgn lah berthank you sgt :)
ftin seronok la dpt kenal dgn k.lya :)

Umie Artoqiemie said...

best ade adik ^_^
umie anak tunggal.

LITTLE NUUR said...

anak tunggal..ni mesti manja ni

hmm xpe la setiap org mesti ada keistimewaan masing2..
mcm anak tunggal pun best juga apa :)

cik enon lalalaa said...

yippiee.. akk bru ada masa nak BW..

anyway, akk pn dh anggap fatin and korang semua (including tisha, muaz, aby) mcm adk akk jugak =)

raya nanti dtg umah k (tetiba hehe)

LITTLE NUUR said...

waaa..terhuaru nya :D

insyallah ;p kalau sempat kitaorg serbu umah k.enon heheh

Shazana Razali said...

Wah. My name was mentioned in your blog. Heh. Em, no problem at all. I know how does you feel. I was dreaming the same thing too. To have a sister :) I only have one small sister. I'm currently 21 and she's only 10. Hehe.

Good luck in everything :)