Saturday, August 27, 2011

cubaan membuat doodle lagi

tadi aku try buat doodle guna paint kan. So kali ni aku try guna photoshop pula. Yea expermimetal aku ni lah hasil nya ;p







ouch corak kain yang senget benget itu trend ye (padahal aku dah malas nak edit bagi betul) ye aku tahu doodle aku tak la secomel http://belog-cap-ayam-dollydle.blogspot.com/ tapi aku letak 100% tumpuan untuk menyiapkan doodle ni. (kalau belajar macam ni jugak mesti four flat sepanjang zaman kan kan kan) Ok nak komen / kutuk/ or kritikan membina sila la aku sedia menerimanya ;p


ada ke henfon canggih yang murah sekarang ni?

No comments :