Friday, August 26, 2011

cubaan melukis dodol eh eh bukan doodle guna paint





Aku lukis doodle ni guna paint je . Masa SPM tak layak pun ambil subjek seni. Tengok je la hasil dari tangan "parkinson" aku ni. Hmm tapi nanti if ada masa nak try lukis guna photoshop pula :D . Tengok doodle yang aku lukis pun mesti korang dah tahu kenapa aku tak layak ambil subjek seni kan kan kan? HAHA

3 comments :

miraedo92 said...

haha..tahniah2!da pndai buat d0odle..
kte pun baru blaja..
tp gne p0werp0int laa...
nk guna yg lain2 xbpe nk reti
^O^

LITTLE NUUR said...

eh powerpoint boleh lukis jugk ke
hehe wahh kite tak tahu pun ;p

miraedo92 said...

hehe,b0leh~
kte tau gne p0werp0int je stakat nih
b0ley la.xsusah pn klu da try n blaja