Monday, July 11, 2011

Selamat Hari Jadi Yana!!!!

 Hye

Cik Yana saya berharap sayalah orang terakhir yang mengucapkan ucapan ulang tahun anda (mood:bangga) hehe bukan lupa ok. 9 July mesti la ingat hehe. ok ok jujur cakap mula mula rasa macam ragu ragu gak bukan apa takut termakan semut banyak err I ngaku la I check 2 3 kali kat fb wall U takut I salah wish hehe (pengakuan jujur)



yana bajet I takde tahun ni iskiskisk so I recycle birthday cake you dua tahun yang lepas.. -.-''' hehe and i edit edit cikit kat umur tu T.T (cis ini ke kawan ada ke bagi gambar kek je) tapi If  I nak pos pun I takut kotak kek je sampai hehehehe(ini alasan hehe)




ok pic ni masa kita sambut birthday yana kat maktab 2 tahun yang lepas. Cepat nya masa berlalu :) time ni U muda lagi tau sweet 17teen gitu sekarang dah tua sikit lalalalalala~~~

SELAMAT HARI LAHIR YANA
jaga diri elok elok ya
jangan busy duk study ja kesihatan kena jaga ok :D



2 comments :

ur buddy¬ liyana ikhsan :) said...

thanks nuur for the lovely wish :) mmg smart gile la kan kek tu boleh recycle pulak. haha taun depn dah takleh wat cemni. mesti susa nak edit sbb umur dah 20 msa tu. hihi. no biggie. i dulu pun lambt wish birthday u. kikiki. lg teruk kan :( sobsob. rindunya kngn2 kat taiping. cherish them ok :) yana mmg sekarg ni tdo pun bersepah sepah.hehe adoyai. stadi takde kuat mana, tdo lebih. haha. doakan last paper yana. imisu s much dear. nuur jg diri.

LITTLE NUUR said...

ok next year tak boleh recycle kek lg
rindu prep mlm
makan burger mcDIN
sekali kene tipu no..
ceh bedebah punya perempuan HAHA
memang kenangan MANIS

oh bear moshi tu masih ada dlm simpanan
yana dtg KIUB siap pakai topi party lagi hehe nak wish paling akhir la kononnya ye HAHA

GDLUCK YANA untuk paper akhir
Insyallah tuhan mempermudahkan segala urusannya :D