Thursday, July 21, 2011

Mencuri gambar




Aku terjumpa pic ni masa aku on9 myspace minggu lalu. Then aku tercurik la gambar ni sori Azri.. I curi gambar dalam album u ~lalalala then terpost la pulak gambar ni hahaha . Suka pic ni sebab gambar ni time I dengan yana tengah muda mudi gitu. Muka budak sekolah la katakan. Masa tu zaman myspace lagi dan ada application ni. Korang ingat lagi tak? hehe




Goodluck yana untuk last paper esok!!
all the best :)


2 comments :

ntcm von misteriusha said...

hehe mna boleh lupe
time muda-muda dlu
suda lama myspace ku tinggalkn :P
tpi akaun ade lagi,jarang giler bukak

LITTLE NUUR said...

haha kalau buka pun takde pun kwn yg on9..hmmmm... :)
tp seronok tgk gmbr2 lama hehe :)