Friday, July 15, 2011

Hari ni 15 July

Apa yang berlaku hari ni

#Abah mula bertugas di pejabat baru iaitu di Balai Bomba Simpang Pulai. 

Dari Ipoh ke Kampar ke Batu Gajah and hari ni ke Simpang Pulai. So petang tadi aku,ibu and tisha menemani abah melaporkan diri di Balai Bomba Simpang Pulai. Alhamdulilah semakin lama abah bekerja semakin dekat dengan rumah kitaorang. Bukan apa kesian kat abah ulang alik jauh untuk ke tempat kerja


 *sempat lagi tangkap gambar sementara tunggu abah*



#Tisha cabut gigi nya yang ke TIGA

After habis melaporkan diri di pejabat. Kitaorang menuju ke Klinik Pergigian untuk mencabut gigi Tisha yang keTIGA sekarang tisha rongak takde gigi kat depan.Alhamdulilah ibu tak perlu lagi berlari mengejar tisha semata mata nak mencabut gigi nya



#Result UPU

Alhamdulilah berkat doa semua orang :)





p/s: menunggu post dari bakal mahasiswi UM ehem ehem bila nak update haha :)









7 comments :

aDieLa said...

wah!!!!!!!!!!!sronoknya!!!!!!!hahahaha...lek3..nanti da post ku bgtau...

LITTLE NUUR said...

ok siap cari gambar falkuti veterinar lagi :)

ieLa yaaCoB said...

tahniah fatin:)

LITTLE NUUR said...

thanx iela :)

Wan Kamilla said...

Tahniah tau :D sape yg dpt UM tu? Nak geng dgn dia? :)

aliah amirah said...

wah,terbaek lahh..=)..tahniah dr..haha~

LITTLE NUUR said...

@wan kamila
yg dpt UM tu ni ha org yang 1st komen post ni cik adila :)

@aliah amirah
tq..awalnya pggil dr. lmbt lagi 5 tahun lg :)