Tuesday, July 12, 2011

Berkongsi kecuakan bersama sis shazana :p



memang la cuak lepas ni course apa yang dapat itu lah penentu hidup ini. apa yang paling mencuakkan ialah pilihan kedua aku ialah nun jauh di kelantan sana -.-'' Kalau dapat pilihan pertama ouh memang berjiran dengan sis shazana kite ler haha.Kalau masa spm dulu isi upu main main then dapat UPM Bintulu boleh la gak buat pilihan masuk matrik.Tapi kali ni tiada lagi pilihan.kalau nak mengejar cita cita sila endahkan penyakit homesick  uuuu tu Ok 


Allah knows best about the past,
the present and the future
Always have faith in Allah,
for He knows us better than we know ourselves



p/s: sila positive minded :p

#vote blogger femes

10 comments :

zafirahtajudin :D said...

mari kita berkongsi kecuakan =p haha

LITTLE NUUR said...

Jumaat 12 noon
Penentu segalanya ;) heeee

cik enon lalalaa said...

belajar kat mana mana pun sama..
yang penting hati tu.. hehe..
dah besar kan..bleh kawen dah pun..
mana bleh homesick lagi.. hee =)

semoga dapat apa yg diimpikan =)
jangan lupa update twitter jumaat kul 12.05.. hehe

amy syifa said...

klu akak dpt upm bintulu,cpt2 akak kemas bagasi..suke dpt berjln jauh2 nih wlupon slalu homesick..hehe

LITTLE NUUR said...

sis enon:
update twitter 12.05 malam la kot
tgk la kalau result ok laju je la update nyer kalau tak ok lambat lambat sikit la hahaha
tq sis


sis syifa:
mmg best duduk tmpt org. Bukan sng nak pegi sana tapiii...time tu umur 18 taun rasa mcm tak berani lagi nak duduk jauh jauh dgn family.Tapi skrg insyallah la nk msuk 20 next year boleh la kot jaoh ckit heee

aliah amirah said...

gud luck!!!..saya pun tgu upu juga =)

LITTLE NUUR said...

oh yeke ;p
gd luck juga untuk kamu ;p

ieLa yaaCoB said...

gudluc...:)

LITTLE NUUR said...

thanx iela ;p

LITTLE NUUR said...

thanx iela ;p