Tuesday, June 7, 2011

serius dah lama aku nak tulis post ni -.-''

Hye!

Korang kenal matluthfi90

Mesti kenal kan?

Ok bingung sila tengok video di bawah :)
tak pun search je kat youtube ok jangan malas ok



Ini lah 1st video yang dari matluthfi yang aku tengok. Tu pun sebab masa kat matrik ada budak lecture hall aku yang tayang video ni after dia buat presentation time bio lecture. Serius satu hall riuh gelak tawa. Tak pernah lecture bio sesegar macam ni. Tak de sorang pun tido time video ini di tayangkan :) phew -.-''

Serius aku excited abeh semua video yang dia buat aku tengok. Sampai abang aku cakap kesian kat aku sebab orang lain dah tahu lama siapa matluthfi ni aku ni je baru nak tahu. HAHA.
After habis matrik maka ramai la kawan kawan sekelas aku yang share video video dia kat fb tak ketinggalan aku pun sekali. -.-''  siap gaduh sebab semua berebut nak share -.-'' ok fine aku mengalah korang je lah share kat fb tuuu aku share kat blog je lagi nampak kachak bergaya tak gitu HAHA :))





p/s: dengar cite ada program remaja dari satu rangkaian tv ni tengah cari dia.Tu pun aku tahu berdasarkan komen komen kat youtube. Ouh sangat mengharapkan matluthfi muncul juga kat tv malaysia :)



6 comments :

nana89 said...

..follow u..done!..jom join contest sy disini..http://theblackred.blogspot.com/search/label/contest

shafmechy said...

dia pandai buat video..cara dia cakap pun best ja..

idaida0504 said...

dia sangat comel..hehhe

Srikandi Cinta said...

Most of his video mmg de boom la katekan! dah lme dah follow perkembangan matluthfi ni,smue video die bukan kosong, ada message yg dia bawa.. Sama mcm AnwarHAdi jugak.. dua2 bawak msg dgn cara tersendiri. :)

iekasub said...

minat matluthfi juga! :D

LITTLE NUUR said...

nana89:insyallah akan join

shafmechy: dia mmg best :)

idaida0504: hehehe betul betul betul :)

srikandi cinta: ye mmg semua video dia brmesej and @anwarhadi pernah la tgk video dia tp lebih prefer matluthfi hehe

iekasub:kita sama!