Friday, June 10, 2011

Segmen : Kami Tak Lupa Diri



Assalamualaikum

Segmen anjuran Miss Sakura and Encik Bujang yang berobjektifkan untuk memperingati sesama blogger akan bende yang paling asas sebagai seorang muslimah/muslim.Kalau korang nak join klik banner pun boleh tak pun sila ke laman En.Bujang atau Miss Sakura.

Disebabkan petang ni aku rajin so aku pun menghasilkan picture yang bermesej ini.Ok aku nak tag kepada semua pelawat blog aku yang rasa macam ingat ingat lupa rukun islam and rukun iman. Sila jujur dengan diri anda apa lagi join la :)






p/s: sumber doodle dari pak cik google yang lain tu aku buat sendiri  -.-''

6 comments :

myhatiku said...

super like dear..:)

snOw sakura said...

trima kasih sudi join.. cutenyer siap ada kartun lg.. =)

kelibat said...

good!

diana said...

terima kasih...
sama2 kita saling mengingati..:)

Metz bUjang said...

Salam Thanx join hehehe

Good Luck !

Sambil berblog, sambil memperingati :)

LITTLE NUUR said...

myhatiku: thanx dear

snOw sakura: hehe ada peluang di review x??

kelibat:terima kasih

diana: insyallah :)

Metz bUjang: tq hehehehe "_"