Sunday, June 19, 2011

Angry Birds yang macam....


Hari ni saja ada la beberapa kawan facebook aku ni update status pasal addicted dengan angry bird. Tak ketinggalan cikgu homeroom aku masa kat maktab Cikgu Shu pun turut update status sebegitu. -.-'' Actually aku pun antara mangsa yang pernah addicted dengan game angry bird tu.


3 sebab macam mana aku boleh ketagih dengan permainan tu?



1.Semangat juang yang tinggi

Hellooo I ni jenis yang kalau dah start buat something I akan berjuang bermati matian. Mula-mula  I main sambil duduk  err dah penat menerap pulak lepas tu baring siap guling guling atas katil bila frust tak boleh menghapuskan binatang ber lubang hidung besar tu.Paling tak boleh belah bila sampai satu stage tu binatang berlubang hidung besar tu pakai Helmet.wth!! Ko pakai helmet kuali memang lagi geram la aku nak menghapuskan kau..



2. Sikap Dengki yang Keji *tak boleh tengok orang lebih*

Sikap kedekian aku yang amat tinggi nyata amat sesuai untuk aku bermain game ni. Tambah lagi bila pembinaan rumah untuk binatang alah ni sangat progresif dan makin maju.

"Cis berdebah kau dah buat rumah batu hari tu kau buat rumah papan je"




3. Mudah 

Guna satu jari je boleh main game ni.Mudah kan nak bunuh binatang hijau ni :)



Roomate aku bising kat aku sebab aku ralit sangat main game ni. Sampai one day aku dengar radio DJ radio tu bagi tahu angelina jolie yang berbibir seksi tu pun addict dengan game ni. Kebetulan masa tu study week so..

*pejam mata hela nafas*
babai angry bird teeet aku tekan uninstall button

aku berkorban demi final exam aku -.-''

11 comments :

pontianakk said...

haha.. suke ngat game ni.. lbih2 lg time warna ijau tu bunyik. :p da try yg rio nye version? yg tu agk sush..

mata lebam said...

haha..sy pling suka burung yg kaler hitam tu...mcm bom!!
follow awk:)
klau sudi mai la sggah blog bc entry smbil kelik2 adds ye:)

Faraa Eiman's said...

knape fara ta tao bout nieyh ? ==' tp cm best jep , ajar la , ekeke

#kunonya aku , haha ;p

ieLa yaaCoB said...

haha..game 2 bez gilew..klu da strt men..xley nk brenti..haha

LITTLE NUUR said...

@pontianak : blum lg try susah ke?? haish ni yg bekobar kobar nk main ni

@mata lebam: thanx nnty kite pergi melawat blog awk :D kita pun suka yg warna hitam sebab boleh meletup yea!!

@Faraa: ouh yekew kita pun tahu sbb adik kita bg tahu..takpe2 dah tahu kan hari ni so apa lagi jom main angry bird :P

@iela: tahu takpe sbb tu uninstall cepat2 nnty terleka pulak:P

yana :) said...

haha.pastu dapat rsult gempak lak tu. memang berbaloi pengorbanan angry bird.

yana :) said...

haha.pastu dapat rsult gempak lak tu. memang berbaloi pengorbanan angry bird.

LITTLE NUUR said...

yana: Haha gempak la sgt :) tapi kalau tak uninstall hari tu tak tahu la result apa yg kuar :D

Ummu said...
This comment has been removed by the author.
Ummu said...

kelakar, cutie birds hehe

LITTLE NUUR said...

Haha muka cute tp hati byk kejam huhu