Friday, June 17, 2011

3 sebab kenapa aku agak lama tak update status fb -.-''


1. rutin harian yang sama





tiap tiap hari aku makan .. tidur..  pergi pasar.. gaduh dengan tisha and semuanya sama je so takkan aku nak update status aku dengan benda yang sedia azali aku rasa pun dah boring.. lepas tu update benda yang boring and boring bosan and again again again .............


*hari tu aku hangin dengan tisha sebab dia tempek sticker barbie penuh enfon aku lepas tu tak nak ngaku -.-''*



2.aku tak ada idea





takde ayat puitis yang aku boleh dedicate kan kat orang , takkan tiap tiap hari nak copy paste quotes orang lain kot.

*seandainya ku tahu.....(pandai pandai la korang sambung) aku pun tak tahu nak sambung apa then backspace plisss*




3.aku adik yang baik -.-''
 













Angah aku cakap tolong la kalau boleh jangan update status yang menunjukkan kita benci kat orang. Korang cuba bayangkan kalau tiap 2 minit sekali aku update status mencarut carut marah orang ni marah orang tu mesti korang rasa macam nak *nak lempang laju laju* pe hal minah ni paranoid ke apa. Padahal kat fb la tempat aku nak meluahkan amarah aku tapi ye aku tak buat  #adik yang baik

*serius weh aku agak kurang senang dengan sorang mak cik ni tapi di sebabkan ada unsur unsur kebencian di status tu then aku removed*


\
conclusion
  • aku adik yang baik aku tak update status benci tu kat fb tapi aku update kat blog HAHA
  • aku rasa kalau tiap tiap hari aku benci orang haha alamatnya seumur hidup aku tak update status -.-''
  • sila abaikan semua di atas sebab tak sampai seminggu pun aku tak update status tak la lama mana pun and lagi satu aku sedang merapu -.-'' thank you sudi baca :)

5 comments :

Shakinah Sholehuddin said...

dah xtau nk buat apa kat fb..huhu

LITTLE NUUR said...

fb bakal mengalami zaman kejatuhan :D

ascil.punye.lah said...

aku tak tau nak tulis ape pon tapi tetap akan tulis status fb.

ntah pape je kan?

NuSaNa NoSa 91 said...

bagus.. pasni kita bleh jd kwn, geng jrg update status.. ahahahahaa~ ^_^

LITTLE NUUR said...

ascil: ala ko byk idea nk tulis aku ni dah tak tahu nak tulis apa hehe

nusana nosa91: yea! welcome to da club dear