Wednesday, May 4, 2011

Ulat Buku?

Hye!



Hari ni aku menghabiskan sepetang aku kat library. Wah wah wah exam dah habis rajin benar la aku ni pergi library ye. -.-'' sebenarnya semua ni tisya nye hal. Tiap tiap hari beriye riye ajak abah pergi library. Ok siapa yang jadi mangsa teman dia kat sana? Siapa lagi lah penganggur terhormat kat rumah aku la (aku la mangsanya-.-'')

So tadi aku bersama konco konco ku ke library tingkat Dua (bahagian kanak kanak) untuk menemani Tisya di Perpustakaan Tun Razak ! Yea! Teruja Sekali! -.-'' (aku ikhlas ye)

Tisya jangan cakap la rambang mata nak baca buku apa.Kalau kat rumah satu almari buku dia. Kat library berpuluh almari ada.Kalau nak ikut dia ntah ntah nak berkhemah terus kat situ .Memang ulat buku betul budak ni.ala macam kakak dia jugak hehehe

Masa kiteorang datang library area Kanak-kanak lapang tak de orang pun. So bebas la cik tisya ke hulur hilir umpama library ini bapak nya yang punya.








p/s: Tadi masa sampai rumah tisya cakap kat ibu dia nak pergi lagi esok. hmmm

3 comments :

Botak said...

duduk rumah tido lagi best dari pergi library., hahahaha...

athrh lani said...

perpustakaan ipoh kan :)

LITTLE NUUR said...

Botak: tu bg kau HAHAHA

athrh lani: yup!!! :D ~hee