Monday, May 9, 2011

siapa je yang panggil aku nuurfa ?

Hye


Aku sedang berkemas kemas tetiba aku terjumpa bende ni.. -.-'' Ok ini adalah dedication card yang sangat popular bila tibanya exam,hari hari istimewa dan etc. Tapi kenapa kad ni? kenapa? kenapa!!



kenapa from di blurr kan.Maaf lah demi menjaga privasi cheeewah

Ok ok sabar relax ni yang aku nak cerita. Em dedication card memang la banyak yang aku dapat (ok bajet sungguh statement ini). Tapi kad ni dia lain sikit. Em sebab dia tulis...

To:Nuurfa

Selalunya orang tulis To: Nuur je tapi kenapa dia tulis  To:Nuurfa? Kenapa tak To:NuurFatin ke?
Kenapa ? Why? 

Err ok ok siapa pernah YM dengan aku?  -.-'' Kalau korang pernah la YM dengan aku nickname aku nuurfa. Di pendekkan cerita bdk yang hantar kad dedication ni selalu la YM dengan aku dulu dulu la long time ago. Tapi time cuti sekolah la time kat maktab mana ada masa nak on9 hmmm.. Tapi semua tinggal kenangan -.-'' kiteorang lost contact.




korang= kata majmuk -.-''  mungkinkah?

Jap kenapa aku post cerita bende alah ni. Penting ke kad ni.Em tak lah penting sangat tapi just wondering Kenapa begitu cepat............ (ayat tergantung) Yang pastinya aku sentiasa doakan kejayaan budak budak 501. Maaf aku tak dapat pergi reunion -.-''



p/s: Yana goodluck exam!!

7 comments :

ain dzaya said...

peminat mistery woo~

aleen aiden said...

keh3.teringat zaman skolah dulu pon ade main pos2 surat mcm nih,wish gudlak lah,hepi beday lah,xtermasuk surat2 mengayat.keh3

Azlan Hasan said...

hehehe..u ade secret admire rupanya..haha..tapi kalo da tau xde laa secret lg kan??hehehe

Regards,
-Strider-

Azlan Hasan said...

hehehe..u ade secret admire rupanya..haha..tapi kalo da tau xde laa secret lg kan??hehehe

Regards,
-Strider-

LITTLE NUUR said...

ain dzaya :
~heee misteri nusantara betul la :D

aleen aiden :
nama pun zaman sekolah :D HAHA tp skrg sume dah gune FB :D

strider:
agak la :D kalau dah tau tak name secret admirer dah lah.. :D

Cik Mira said...

kenangan lame ye? :)

LITTLE NUUR said...

@cik mira : aha kenangan lama yg makin lapok :DDD