Wednesday, May 18, 2011

problem problem -.-''



Perasan tak tempat follower tetiba kosong.Ke aku je yang tak nampak. Tapi aku dah refresh banyak banyak kali. Buka katup mozilla firefox tak kuar kuar pun. Haish problem problem dari pagi tadi  Kejap kejap ada kejap kejap tak ada.Kalau korang view korang nampak tak follower box aku. Ke aku je kot yang tak nampak.Maybe internet connection slow so dia malas nak kuar. Mane dia nyorok ha -.-''

3 comments :

Nad Bieber said...

saya rasa blogger ada masalah skit kot sbb saya punya blog pun x dak juga kotak follower . satu g saya x bleyh nak save html/javascript ... huhu sedeyh :(

ieLa yaaCoB said...

followr mmg ade prob..nthla..ak pnyee pon kosng je..mst blog wt hal agy la tuh

LITTLE NUUR said...

@nad and iela :
nasib baik pg ni ada balik box follower..phew -.-'' blogger bikin cuak jer.