Tuesday, May 31, 2011

ouh Sos BBQ mak tyra :)

Makcik nanti saya nak menuntut kat mak cik 7 hari 7 malam resepi sos BBQ mak cik memang superb la! Sehingga menjilat jari la!!!

Cukup untuk pendahuluan itu yang agak mengujakan bukan. Serius idea gila gila aku di realisasikan oleh tyra rahman and nurhidayatul aliah and all the girls syuffa,syaza,farra,and ainun thanx a lot :)


Ok ini syuffa kawan aku masa kat mrsm dulu. Di sebabkan dia selalu hangout dengan aku kat ipoh and aku pun suka hangout dengan kawan kawan SMKSI dalam masa yang sama aku bawak dia sekali so kiranya  ukhuwah yang terbina antara mereka terjalin sudah *ece ayat tak leh belah*



adakah lakonan semata mata? Haha Tapi tak kot minah minah ni memang rajin orang nya :)


gara gara tertinggal sos kat rumah aliah and syaza terpaksa merempit ke keliling kampung untuk mencari sos :)


ok fine dah nama perempuan kan pantang nampak camera semua wajib pose walhal ayam tu dah rentung :))

jangan nilai rupa paras ternyata rasanya tidak tertanding HAHA


ok sebelum makan pose dulu itu wajib ye :)


baru aku tahu kenapa orang buat BBQ waktu malam bukan waktu siang HAHA


ternyata mereka sukar di kawal apabila perut sudah di isi


p/s:thanx kepada semua

14 comments :

Cik Cempaka said...

kretif plak tempat pembakar tu..hehe

LITTLE NUUR said...

Agak la portable nye tmpt bakor kalau hujan bleh sorong dlm rumah HAHA

Caythrine Amanda said...

cumel2 je pic2 tu..
eee sedap2lah aym2 tu..lapar2....huhu

Bella One ♥ said...

whoa. nampak sedap ! =)

Nur Raihana Baharuddin said...

wah..best nye bbq...
da lame x wat actvt ney...
rndu......

ieLa yaaCoB said...

wah!!ayam sdapnyee..hee^^

LITTLE NUUR said...

Caythrine Amanda : alahai sian lapar jemput jemput jamu mata HAHA

Bella One <3
Memang sedap!!

Nur Raihana Baharuddin
Apa lagi di tunggu JOM BerBBQ

Iela: nyum nyum mmg sedap :)

Edina Kasyah said...

wahhh..meriahnya mereka mereka.hehe

LITTLE NUUR said...

@edina kasyah
mereka memang begitu :)))

HAMIZAH ASMADI said...

sedapnya.. terliur :)

LITTLE NUUR said...

gulp gulp ye sy trdgr org telan air liur
~Hee gurau jer :)

FarhanahAdzlan said...

nice picture..actually tngah terliur tngok food2 tu sumer..hahaha..:)

LITTLE NUUR said...

Hahahaha
mlm2 kalau tgk food mmg terliur :)
Eh bunyi ape ni?
Ok ada org lapar

Main2 jer :) tq sudi komen

Srikandi Cinta said...

hai.. Srikandi Cinta follow sini.. nice blog :)
Jom ke blog kte :)