Monday, May 2, 2011

movie: KARAK 26MEI 2011

Hye!

Hehe aku baru je tengok di sebalik takbir movie Karak kat tonton.com



Sinopsis


Filem Karak ini mengisahkan sebuah cerita lagenda dan kisah seram di sepanjang lebuhraya Karak dan merupakan filem seram cubaan pertama terbitan KRU Studio yang diarah oleh Yusry Abdul Halim.

Empat orang pelajar kolej yang sedang dalam perjalanan pulang ke Kuantan setelah menghabiskan masa malam mereka di Kuala Lumpur. Semasa perjalanan pulang, mereka terperangkap di dalam kesesakan jalaraya di sepanjang lebuhraya Karak. 

Mereka perlu pulang segera kerana perlu menghadiri kuliah pada keesokan paginya, lantas memilih untuk menggunakan sebatang jalan lama tanpa mengetahui jalan yang mereka pilih akan merubah hidup mereka dengan pelbagai kisah yang menyeramkan.-.-''

Lagu tema:
Kerek nyanyian Bandi Amuk

Pelakon:
Shahir AF8, Shera Ayob, Along Eyzendy, Kilafairy selain Sidek Hussin

Sumber: 
sinopsis aku ambil  di sini

p/s:Apa apa pun if korang nak tahu lebih google google je la ea :) HAHA

No comments :