Saturday, May 14, 2011

littlenuur yang di cari :) dan cara saya berblog :)

hmm.. aku ni jenis kalau blogwalking senang cite kalau aku follow orang aku bukan la jenis yang tulis. 

Follow u follow me Back.!!

aku akan click butang follow tu seikhlas hati aku :) ok bukan harap balasan untuk di follow kembali lagi pun aku tahu lah blog aku bukan MENARIK dan COMEL  macam blog blog lain. Tapi if ada orang tinggalkan jejak kat buku tamu aku 

Saya dah follow awak Sudilah follow saya balik

Insyallah aku akan follow balik. Kalau aku termissed blog korang. Sila datang lagi blog aku yer menuntut janji. HAHA. Orang berbudi kita berbahasa ye :D


Sebagai seorang blogger. Dah  3 tahun kot aku buat blog ni. Busy study menyebabkan aku ketinggalan sedikit dalan arus dunia blog. Oh ya! Kalau kita tengok sekarang ada blogger baru 3 bulan buat blog ada dah dapat around 1000th followers. Aku rasa masa aku buat blog dulu dunia blog tak la semeriah macam sekarang. Setuju dengan saya?

Pendahuluan yang cukup panjang.err Sebenarnya aku tulis post ni sebab nak bagi tahu kat my senior sis Ummi haha dia mencari siapa  followers dia yang ke 100th. Aku lah tu yg ke 100 jd follower dia. Excited jadi yg ke 100th sampai lupa nak tinggal jejak kat sana -.-'' sori la ye sis. 





Apa kata jom singgah blog senior aku masa kat MRSM Taiping dulu :) sis ummi


 














p/s: opss lupa nak bagi salam . ok assalamualaikum :D

2 comments :

Puteri Ummi Atilia said...

suka purple ke ? comel betul blog. hoho.. dah dapat jejak ! yes !

LITTLE NUUR said...

hahaha
before this blog dah warne hitam,biru and pink
so sekarang mood purple pulak :D