Friday, May 27, 2011

jom bongkar:header blog ni:)


Hye!

Hye aisya hanna. Thanx sudi singgah and tinggal jejak. Err pasal header ni. Em actually di EDIT guna photoshop and pemilik blog ni sebenarnya tak la reti sangat nak buat TUTORIAL tapi di sini ada link link yang mungkin boleh membantu anda untuk mendesign header anda :)

  Bahan bahan di gunakan untuk header blog ni jeng jeng nak share ni


sumber google
+
=
and untuk status di dalam bubble biru tu menggunakan status twitter erm ini tutorial nye


ok tu je yang nuur dapat tolong aisya hanna :)

2 comments :

ieLa yaaCoB said...

huhu..mmg ade twitter..p tak tau nak gune..huhu

LITTLE NUUR said...

Haha twitter..hmm kite pun x bpe nk pakar
takpe slow2
~Hehe