Wednesday, May 25, 2011

Ini post sudah lapok :D




hye!!

Ouh baru ada kesempatan nak tulis post ni. (ce bajet bizi macam PM) ntahla kenapa aku terniat nak tulis post ni. Sedangkan ia dah berlalu agak lama. Tapi dah blog ni tulis kat tepi tu "menceritakan semua bende alah yang terjadi dalam hidup kat sini" so takkan aku tak cita kot.. kang terlanggar lah prinsip aku sebgai seorang blogger tak gitu haha.


masa: Seminggu sebelum study week
tugasan: Presentation sub-topic chapter akhir
individu terlibat:each kelas tutoran dalam  hall 2


ARAHAN
  • Presentation mestilah di lakukan oleh setiap kelas tutoran mengikut sub topic yang telah di berikan. 
  • Semua ahli kelas mesti terlibat. 
  • Ikut kreativiti sama ada nak present guna slide,lakonan,choral speaking etc.
  • Di akhir presentation setiap kelas perlu menyanyikan satu lagu (bukan lagu skema)
  • Presentation di lakukan di dalam lecture hall ketika lecture biology berlangsung -.-'' (ini bikin aku cuak) peh present dalam lecture hall kot wahhh :D

  1. kelas aku kelas terakhir kene present
  2. Dapat tajuk kemarau dan open burning
  3. Time tu exam final nak dekat tapi malam - malam kene turun pergi praktis
  4. Yang paling sadis jalan cerita yang bertukar beberapa kali  HAHA
  5. Finally malam terakhir before presentation baru tetapkan jalan cerita :))

Ok jom  tempek gambar persiapan sebelum presentation :) Memang nampak kita orang bersemangat sebab semua kelas before kelas kiteorang errr presentation dorang gempak gilar! Expectation dari lecturer bagi kelas penutup of coz la tinggi. Nak yang gempak. -.-''  itu yang membuatkan kiteorang cuak minggu tu :))

ok dengar sini yer :)
u hafiz watak u jadi orang asli ok sape lagi nak join jadi orang asli?

warm up before latihan haha
biar aku jadi  ketua tourist
boring la tu
biar I cari lagu "actually ngah kusyuk on9 fb" HAHA
props time!
.
Lagu: yang mengakhiri persembahan kita orang

  • Keindahan pantai - Kristal ( menari dowh segan segan-.-'')
  • Laskar Pelangi- Nidji
  • Soldier- Bunkface


PIC MASA PERSEMBAHAN GELAP SEBAB GUNA LAMPU MALAP 
so tak dapat nak tempek -.-''

h2t16 YEA!!

p/s:
Siapa cakap life kat matrik tension. Tak la :D
(gambar dari fon ja DSLR tak mampu lagi ~hee)

6 comments :

mardhiah ismail (: said...

mane mane pon same je. kite je nak ke tak nak kan :)

LITTLE NUUR said...

Ye btul tu
Tabiat pemikiran je tu;)

dianazlan ♥ said...

awak awak. kwn awak tu kat kpm lagi ea? woah nk kenal nak kenal :))

LITTLE NUUR said...

Ea em tp dye laki?
Ok ke?

atta^girl said...

like.like.like. hehe (: miss that moment laa

LITTLE NUUR said...

me too :D
heee