Sunday, May 29, 2011

~hee (tu je title nye)

Hye!

Masa tengah semak iklan nuffnang bila tengok analisis ni dah buat aku tersenyum. Ouh kantoi yana baca blog nuur. Haha siapa la lagi if dari egypt ni. Kalau tak cik yana kita. :)Ouh stalk blog I yer (perasan sudah). Azri pernah cakap yana and nuur bukan macam kawan dah lebih kepada soulmate. -.-'' Hmm tak tahu la bila la pulak kita akan jumpa. ~heee tapi insyallah nuur doakan yana berjaya mengharungi semua cabaran and apa apa saja di sana :D

walau kita lain warna rumah sukan.. itu tak menjadi masalah besar :)

stay kat kelas petang petang :))

walau destinasi kita bebrbeza selepas ini itu tak menjadi masalah

pagi ni kita kene buat amali sembelih ayam.. :)

yana sanggup tunggu nuur semata mata nak ambil pic ni :)


p/s: sahabat dunia akhirat Insyallah :)



3 comments :

.m y z. said...

wahhh sweetnyaaa korang!

ieLa yaaCoB said...

kawan sehidup smati..hee..:)
sweet..dpt kwn y cm 2^^

LITTLE NUUR said...

.m.y.z
haha itu dah selalu org ckp
tq :)

iela:
of coz sgt2 beruntung :)