Monday, May 23, 2011

hafizzainal's contest ~ SENYUMAN MAHAL :D

after di tag oleh iela yaacob aku pun godek godek folder lama "Ops mencari senyuman Mahal.$$$" HAHA. Mahal ye nak tengok kene bayar tapi disebabkan hafizzainal's nye contest free of charge je la aku wat post ini (ewah belagak diva nampak) HAHA opss ok! let's see syarat syarat nye :)


1. banner di linkkan (done)



2.pic senyuman mahal $$$$

yana and me :)


Kenapa senyuman ni mahal?

Sometimes your joy is the source of your smile,
but sometimes your smile can be the source of your joy.
Nhat Hanh

joy = priceless
siapa mampu bayar
sebab tu aku cakap senyuman aku mahal ~hee
so keep smile ya!


3. TAG (done)

tag 3 orang ok :)

4.followed 923th




p/s:
saja tag sanak saudara sebab aku tengok blog dorang dah bersawang mana lah tau terniat pulak dorang nak update bila kena tag HAHA

2 comments :

ieLa yaaCoB said...

snyuman y mahal 2..hihi

LITTLE NUUR said...

of coz HAHA
tkde discount 50% ~heee